maanantai 21. lokakuuta 2013

Jambo!

Moi!
 
Sain tietää, että työharjoittelupaikkani vaihtuu Raun päiväkotiin, koska Upendon orpokotiin ei ollut mahdollista päästä juuri silloin. Raun päiväkodissa on n.20 lasta , iältään 2-5vuotiaita. Päiväkodissa lapset sairastavat HIViä ja ovat aliravittuja. Minua ei haittaa, vaikka harjoittelupaikka vaihtui, on tuokin varmasti mielenkiintoinen paikka! Sanna menee Pasua terveysasemalle, jossa on viisi osastoa: päivystys, lasten- ja perheneuvola, synnytysosasto, HIV:n testaus ja hoito sekä yleisterveydenhuolto.
 
Lähtö päivämääriä ei ole vieläkään lyöty lukkoon, mutta eiköhän nekin selviä tässä lähiaikoina :) Rokotukset saisi hakea apteekista. Yritämme kuitenkin, että saisimme vaihdettua malarialääkityksemme Lariamista Malaroneen. Lariamista on kuullut ja lukenut niin paljon haittavaikutuksia, että haluaisimme vaihtaa Malaroneen. Just in case! :)
 
Opettaja, joka lähtee kanssamme reissuun, oli tulostanut meille Swahilin sanakirjan! Nyt vain opiskelemaan swahilia ;) Sain myös opettajalta (Katja) superhyvän kirjan, Valkoinen masai. Suosittelen lukemaan, jos on matkustamassa Afrikkaan tai muuten vain Afrikka kiinnostaa!
 
-LauraElisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti