lauantai 1. helmikuuta 2014

Toinen työviikko

Maanantaina aloitimme työt perhesuunnittelussa. Mittailimme tulevien äitien kohdunpohjan korkeuksia ja kuuntelimme sikiön sydänääniä. Perhesuunnitteluun tuli myös nuoria naisia hakemaan ehkäisypillereitä, jotka olivat heille ilmaisia. Koimme myös ensimmäisen daladala kyydimme! Daladala on siis paikallinen minibussi, joka tungetaan ihmisiä täyteen. Meno oli aika hurjaa :D Joudumme kulkemaan tästä lähtien daladalalla kotiin töistä. 

Tälläisellä tötsällä kuuntelimme sikiön sydänääniä :D Oli hieman haastavaa!!

Pirteä harjoittelija! :'D


Ma-ti yönä aloitimme oksentelemaan, ah, ruokamyrkytys! Yhtäkkiä koko talomme oli kipeänä. Tiistai ja keskiviikko meni siis sairastellessa. Toivottavasti jäi viimeiseksi ruokamyrkytykseksi.
Torstaina pääsimme takaisin töihin ja olimme koko päivän naisten-ja lastenosastolla. Aloitimme aamumme normaalilla siivouksella ja sitten otimme potilaita osastolle. Lääkärin kierrolla osa potilaista sai luvan lähteä kotiin ja sitten otin heiltä kanyylejä pois. Uusille potilaille laitettiin kanyylit ja sitten sain laittaa kanyylista antibioottia. On kovin surullista katsoa kun pienille vauvoille laitetaan kanyylia, kun sairaanhoitajat tökkivät samalla neulalla monta kertaa koska suonia ei meinaa löytyä. Perjantaina olimme myös samalla osastolla. Ensi viikolla olisi taas edessä ilmeisesti synnytysosasto tai perhesuunnittelu. Huomenna menemmän katsomaan miten kahvia valmistetaan ja sitten rentoutumaan vesiputouksille! Siitä kuvia ja tekstiä myöhemmin! :)

Loppuhuipennukseksi vielä kuvaa Klimanjarosta :)


-LauraElisa

1 kommentti:

  1. Kuulostaapa mielenkiintoselta :)

    Ja kiva ku teillä on viikonloppusinkin noin kivaa ohjelmaa. :)

    VastaaPoista